ចម្អិនអាហារពេលព្រឹកសម្រាប់គ្រួសារទាំងមូលក្នុងពេលតែមួយជាមួយនំឈីសនេះ។ ញុំាផ្ទាប់ជាមួយនឹងនំប៉័ងក្រៀមប៉ុន្មានបន្ទះសម្រាប់កំដរមាត់នាទីចុងក្រោយ។
អ្នកចម្អិនពងចំនួនប្រាំបីក្នុងពេលតែមួយនៅក្នុងឡ ដែលឈីសបានរលាយអស់ ហើយលាយជាមួយប៉េងប៉ោះអាំងដែលមានក្លិនស្អុយ។
របៀបធ្វើ៖
កំដៅ oven ទៅ 450 ° F ។ នៅលើបន្ទះដុតនំដែលមានគែមជុំវិញ ចាក់ប៉េងប៉ោះជាមួយប្រេង 1 ស្លាបព្រាបាយ paprika 1/2 ស្លាបព្រាកាហ្វេ អំបិល និងម្រេចមួយចំនួន។ ដុតរហូតដល់ប៉េងប៉ោះចាប់ផ្តើមបញ្ចេញជាតិរាវ និងបំបែករយៈពេល ៨ នាទី ។
ជំហានទី 2
ប្រើល្បាយ ម្ទេស បុកជាមួយ គល់ស្លឹកគ្រៃ និងគ្រាប់ជី រហូតទាល់តែបែកជាបំណែកតូចៗ។
ជំហានទី 3
នៅពេលដែលប៉េងប៉ោះរួចរាល់សូមគាសវាឱ្យស្មើគ្នាជាមួយ feta ។ ប្រើខ្នងស្លាបព្រា បង្កើតក្រឡុកចំនួន 8 នៅក្នុងប៉េងប៉ោះ សម្រាប់ដាក់ស៊ុត បន្ទាប់មករោយជាមួយគ្រាប់ជី និងគ្រាប់ជី។
ដុតនំរហូតដល់ឈីសរលាយបន្តិច 2 ទៅ 3 នាទី។ បំបែកពងមាន់ ១ ចូលទៅក្នុងអណ្តូងនីមួយៗ ហើយដុតនំរហូតទាល់តែពងសឆ្អិន ៣ ទៅ ៥ នាទីទៀត។ រោយសន្លឹក basil ។
ជំហានទី 4
នៅក្នុងចានធំមួយ ចាក់ទឹកក្រូចឆ្មារជាមួយប្រេង Tbsp ដែលនៅសល់។ បន្ថែមបៃតង និង 1/4 ស្លាបព្រាកាហ្វេ អំបិល និងម្រេចនីមួយៗ ហើយបោះចោល។ ញុំាវាជាមួយនំប៉័ងក្រៀម។