អាហារកែច្នៃ
ពពួកអាហារកែច្នៃ និងភេសជ្ជៈកែច្នៃ ជាប្រភេទអាហារដែលបង្កឱ្យមានហានិភ័យចំពោះសុខភាពព្រោះអាហារទាំងនោះក្រពះត្រូវការពេលយូរដើម្បីរំលាយ បន្ទាប់ពីយើងទទួលទាន វាអាចនឹងមានឧជារសឆ្ងាញ់ ប៉ុន្តែក៏មានហានិភ័យច្រើនចំពោះសុខភាព ព្រោះថា ភាគច្រើនអាហារកែច្នៃ និងភេសជ្ជៈកែច្នៃ សុទ្ធតែប្រើប្រាស់សាររជាតិគីមី ដើម្បីរក្សាក្លិន ពណ៌ ដើម្បីឲ្យទុកបានយូរ។ ប្រភេទអាហារកែច្នៃ មានតាំងពីយូរយារណាស់មកហើយ។ គោលបំណងធំនៃការកែច្នៃអាហារនេះ គឺដើម្បីកាត់បន្ថយការខ្ជះខ្ជាយទិន្នផលក្រោយពេលប្រមូលផល ។លើសពីនេះអាចបង្កើនប្រាក់ចំណូល និងកាត់បន្ថយការចំណាយផងដែរ បន្ថែមពីនេះ ...
ខ្មែរ
English













