គុណប្រយោជន៍ដ៏អស្ចារ្យនៃ “ផ្លែល្ហុង”… ដែលអ្នកពិសានឹកស្មានមិនដល់!
ផ្លែល្ហុងត្រូវបានគេ និយមទទួលទានជាផ្លែឈើសម្រន់ ព្រោះវាមានរសជាតិផ្អែម និងងាយស្រួលក្នុងការទទួលទាន អ្នកគ្រាន់តែចិតសំបក យកគ្រាប់ខ្មៅៗចេញ អ្នកអាចទទួលទានដោយឆ្ងាញ់ពិសា។ ល្ហុងមានដើមកំណើតនៅទ្វីបអាមេរិក ប៉ុន្តែសព្វថ្ងៃនេះវាត្រូវបានដាំដុះនៅពាសពេញពិភពលោក ជាពិសេសនៅតំបន់ត្រូពិក និងអនុតំបន់ត្រូពិក។ លើសពីនេះ ផ្លែល្ហុងក៏មានផ្ទុកនូវអត្ថប្រយោជន៍ជាច្រើនដល់សុខភាពរាងកាយ ដែលមនុស្សមួយចំនួនពុំធ្លាប់បានដឹង នៅក្នុងផ្លែល្ហុងមាន ជាតិសរសៃច្រើន រួមទាំង វីតាមីន A ...