តែម៉ាត់ឆា ឬ កាហ្វេ?
តែម៉ាត់ឆា និង កាហ្វេ ត្រូវបានគេធ្វើការជជែកវែកញែកនៅក្នុងពិភពនៃភេសជ្ជៈប្រភេទក្តៅនារដូវកាលនេះ។ រសជាតិនៃភេសជ្ជៈទាំងពីរគឺ មានភាពខុសគ្នា។ តើភេសជ្ជៈមួយណាទើបជាជម្រើសល្អជាង? រវាងភេសជ្ជៈទាំងពីរ តើមួយណាមានរសជាតិគួរឱ្យចាប់ចិត្តជាង? នៅទីបំផុត ជម្រើសដែលល្អសាកសមគឺអាស្រ័យលើទៅតម្រូវការចាំបាច់ និងចំណង់ចំណូលចិត្តររបស់បុគ្គលម្នាក់ៗ។ ម៉ាត់ឆា គឺជាប្រភេទម្សៅតែបៃតងរបស់ប្រទេសជប៉ុន ដែលផលិតចេញពីស្លឹកតែល្អបំផុត និងត្រូវបានចម្រាញ់កិនយ៉ាងម៉ត់ចត់ឱ្យក្លាយទៅជាម្សៅតែដ៏ឈ្ងុយពោរពេញដោយរសជាតិប្រណិតគួរឱ្យចង់ទទួលទាន។ ភាពខុសគ្នារវាង ម៉ាត់ឆា (Matcha) និងតែបៃតងធម្មតាគឺស្ថិតនៅលើការរៀបចំវិធីក្នុងការឆុង ...